valborgsmässoafton

hallå hej bloggen! idag är man ledig,så skönt.tänkte bara skriva ett liitet mini inlägg,ska nämligen strax till stada med mina vänner :) vilket fint väder det är,och ikväll blir det grill och sedan röjjj kan man ha det bättre? ;) puss på er,och hoppas ni får en lika rolig och händelse full dag/kväll/natt som jag :D(hahaha älskar bilden)

jag är kär

i låten "trasig" med kapten röd ;)<3


Du och jag tittar nog i olika speglar för jag kan inte se vad du menar
Annars måste dina speglar va skeva för smala ting verkar bli breda
Å men jag vet det är inte konstigt att man tvekar
Ingen kan finna, idealen bara ekar
Kraven finns där vart man än vänder
Att du inte duger är signalerna dom sänder
Modetidningarna bara sprider trender
Som inte passar människan
Så folk mår sämre
Ändå undrar alla vad det är som händer
När vissa väljer svälten

Men du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej
När priset går upp kommer själen gå ner
Du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej
Du kan sluta o leta det finns inga fel


?

fan,vill bara skrika och skriva ut allt hat,men jag vet inte hur man gör..bara förvirrande..

äntligen fredag!

hellu,äntlige är det fredags,känns verkligen att jag behöver helg,mensvärk på högsta grad och dundrande huvudvärk..
men jag är iallafall klar,ny duschad,sminkad,linserna isatta,plattat håret m.m jag brukar ju vara den som vaknar en halvtimme innan jag börjar ;P men idag blir det som sagt skola,och nu måste jag sluta! peace

godnatt!

hello bloggen,nu sitter jag här efter ngn timmes pluggande,gick okey. nu ska jag strax gå och sova,är jätte trött och har faktsikt lite ont i huvudet. imorgon är det fredag! gud vad skönt,veckan har faktiskt gott fort.och helgen blir faktiskt riktigt rolig om dte blir som jag vill :) på lördag blir det nämligen konsert,hoffmaestro och chraa spelar på söder,oom jag längtar :D men ha det så bra så länge,puuuussss<3

måndag

hallå bloggen! jag kom hem ifrån träningen för en stund sen,och det gick bra! min tränare sa att jag det såg jätte bra ut och sen frågade han ifall jag skulle vilja börja tävla,men njee jag vet inte hehe..får fundera på det ;)
skolan idag var helt okej,fick håltimme första timmen och resten gick ganska fort. imorgon sover jag hos jennifer,vi tar säkert bilder jag lägger in senare,så dte blir lite färg i bloggen :D men nu ska jag fortsätta städa mitt rum sen MÅSTE jag plugga so :/ ni får ha det så bra! peeaacee

inte som jag hade tänkt..

ja,som ni ser på rubriken så blev verkligen inte min fredag som jag planerat,jag skulle ju sova över hos min stora syster och allt,men när jag kommer hem efter skolan ringer pappa upp mig och säger att min syster är på väg med ambulans till akuten. hennes arm hade gått ur led för andra gången,hon hade bara nyst(!?) så hade den "hoppat ur" så ambulans personalen fick typ bryta/knäcka tillbaka den :/ så mesta delen av min fredag spenderades på sjukhuset dåra,men sen drog jag över till jennifer med en liten påskpresent :D sen drog jag hem,lagade mat och bara myste med familjen,nu är jag verkligen trött,ska kanske till stan med jennifer imorgon,det blir roligt! men puss och godnatt!


"vecko uppdatering"

hejhej,har inte bloggat senaste dagarna,har faktiskt tröttnat på det,att slösa bort timmar på att sitta och berätta om vad man gjort på dagarna,läsa om andras liv och blablabla. haha ni kanske fattar vart jag vill komma ;)
men iallafall för att göra det jag precis pratat om så skriver jag lite om vad som hänt senatse dagarna i mitt otroligt intressanta liv..
måndag-ledig från skolan,hade sovit hos jennifer från söndagen så jag var mest där på måndagen,hade myys :)

tisdag-skolan började,jag och jennifer la oss på balkongen och solade och planerade inför valborg !

onsdag-skola,åkte hem till jennifer som stannat hemma,pratade lite snabbt och så,sen trodde jag att boxningen hade börjat men det hade den tydligen inte,helt mörkt och ingen var där :/ så jag drog över till dahrmark´s pratade lite och så,sen drog jag ut och cyklade lite ;)

torsdag-(idag)skolan,gick hem till linda,satt mest och pluggade/pratade och sedan drog jag till teatern :)

(fredag-skola,sen sova över hos stora syster och ha det mys! :))

det var lite smått om min vecka,har inte hänt ngt spec,kanske skriver ngt kort imrogon hos syster,hare bra! peace

GLAD PÅSK!

juste,glömde ju att skriva glad påsk,haha hittade denna gamla bild på mig och julia :)<3(jag till höger :D)


hemma nu :)

heej,komm hem idag,har haft det jätte bra,men väldigt trött nu,skulle inte orka en till vecka där(bilder kanske kommer senare).roligt att se att dom få läsarna jag har hänger kvar,även när jag inte uppdaterar,fortsätt så :) just nu sitter jag och lyssnar på musik och lite så,ikväll ska jag sova över med jennifer,det ska bli jätte mysigt saknar henne sååå mycket!
kanske skriver ikväll,tills dess får ni ha det bra <3

frida


min ängel,kommer alltid att vara du och jag


åker om några timmar :)

hejsan alla :) jag åker faktiskt om några timmar,ska bli jätte roligt! :) kanskekanske kan skriva ngt kort inlägg under veckan,beror på ifall jag har tillgång till dator,men sålänge får ni verkligen ha ett toppen lov,puss på er alla!

p.s,jennifer älskling,har ringt flera gången men får inget svar,om du läser detta vill jag bara säga hejdå och att jag älskar dig mest ! ha ett jättebra lov :D<333

/ffreedom

helluu !

hej alla! har inte skrivit sen måndags,har inte haft tillgång till dator,man märker verkligen hur mycket man missar på allas bloggar och sånt :P idag måste jag packa,städa kanin buren och lite sånt fix. vi åker ju till alperna imorgon kl halv 5kommer vara sjukt trött! :o men det kommer bli jätte roligt och skönt att åka bort ett tag,får ju träffa brorsan också! men jag kommer sakna älsklingen massor :( men nu måste jag verkligen börja packa,kanske hörs ikväll :) puusss

RSS 2.0