söndag

har varit hos mina kusiner mestadels av dagen,solade,badade i deras pool och sånt mys :) älskar det här vädret,helt underbart ju! dock har jag även hunnit bråka med mamma hela dagen,på mors-dag och allt,menmen det verkar vara bra nu.imorgon är det skola och jag längtar inte ett dugg,har ett matte-prov jag inte fattar någonting om,suck..känner att detta blev ett lite smådeppigt inlägg,men så kan det bli..nu ska jag duscha och packa väskan inför imorgon,see yaa!

mysig lördag!

hej,gud vilket väder det har vart/är idag,jätte skönt ju :) idag har jag legat ute på terassen och solat,sen åkte jag faktiskt iväg och köpte mig en mobil,äntligen! sen träffade jag jennifer,vi har legat ute i solen,rökt vattenpipa,ätit middag och gungat hängmatta,tror inte jag skrattat så mycket på länge haha! hon e så jävla rolig och skön med helt sjuka ideér :D
men sen skulle hon hem,och jag gick in och kollade på robinsson finalen.men nu ska vi träffas igen,vara ute och bara ha det roligt,ha det bäst! <3 (kommer säkert ladda in bilderna från dagen lite senare ;))

godnatt bloggen!

nu går jag strax och lägger mig,har pluggat nästan ett helt steg i matten! ;)

jennifer,jag älskar dig och stöttar dig genom allt,tack för att du finns och är så underbar!<3

better than nothing..

i dont want to have to,build this
i dont want to have to,fit in
i dont want to have to,need someone

 But i do..

i dont want to have to,attract boys
i dont want to have to,be here
i dont want to have to,eat to fill a hole

 But i do..

But its better than nothing at all..

   


                          <3


längesen!

hej bloggen,det var ju ganska länge sen,har verkligen inte haft lust att blogga,men ska försöka komma igen igen :) men tror inte att jag varje dag skriver exakt vad jag gjort utan vi får se hur det blir :) i veckan elr i helgen ska jag köpa en mobil och då kan jag ÄNTLIGEN fylla bloggen med bilder och sånt kul! just nu sitter jag bara och pluggar matte vilket känns jätte tråkigt,men snart ska jag hoppa in i duschen och sen sova.imorgon är dte freedag,efter skolan ska jag och jennifer till hornstull och fixa lite grejer så det blir naaajs ;) menmen,hör av mig snart igen,pusspuss

måndag

nu är jag klar med allt som måste göras,klä på mig,sminka mig,platta håret,kolla igenom no:n(har prov idag,önska mig lycka till :) ) så snart ska jag gå och möta upp jennifer och sedan trampar vi iväg till skolan,efter skolan har jag träning och för en gångs skull känner jag mig pepp på der,haha. helgen har varit jätte bra,jennifer sov hos mig fredag-lördag,lördag-söndag och nu inatt kändes det lite ensamt utan henne :( lite kortfattat då :
fredag-jag och jennifer drog och träffade patrik,hade velat stanna längre men det var riktigt trevligt och mysigt!

lördag-var ute och cyklade lite på dagen,vi hade en vild natt ute och träffade lite sköna folk. :)

söndag-pluggadepluggadepluggade :p
jaja,nu måste jag dra,puss

torsdag!

hellu,nu har jag kommit hem ifrån teatern och det var väl roligt. idag gick jag bara på dom två första lektionerna i skolan,gjorde provet och det kändes helt okey,sen gick jag och mötte jennifer thaa maan :D (elr ngt i den stilen)vi hade bara roligt och snacka lite för personliga saker för att det ska kunna tas upp här x) sen när mamma kom hem hade hon köpt lite sovklädre till mig och en mascara,tack mamma! :) men nu måste jag ringa J och sedan läsa ca 50 sidor i en bok,har dte i läxa tills imorgon.suck. menmen,sen är det helg och dte blir naajjjs,blir röjj med jennifer som vanligt!,pusspuss!


 min bejjjb !

plugg,plugg och telefonprat :)

hej! idag har jag varit i skolan,dagen var lång men den började iallafall med sovmorgon så det var skönt! efter skolan gick jag bara hemm,tog det lungt och sen drog jag till träningen,och det gick bra förutom att jag hade lite ont i huvudet. och nu på kvällen har jag bara pluggat och ätit middag,var på riktigt tråkigt humör,men efter ett samtal med jennifer blev det toppen igen som det alltid blir av henne! :) jag kommer väl aldrig somna inatt,nu har jag precis pluggat klart,(blev bara lite) och sen duscha..menmen. nu hoppas jag ni sover så gott,puss puss! <3

trött som fan

godmorgon,har sovit jätte dåligt inatt. först kunde jag inte somna,sen när jag väl somnade vaknade jag upp hela tiden,och det blir inte bättre av att jag nu har svinont i huvudet..menmen,sånt går över :) börjar 09.35 så det är skönt!
men nu ska jag göra ngt annat,puss puss på er!

nu säger jag godnatt!

hej bloggen,idag har jag : varit i skolan,kommit hem,gråtit,pratat i telefon,fått tbx ett par shorts,läst vr,ätit,fått pengar till mobilen.m.m(ej i ordning) det var min dag i korta ord :) men nu ska jag kolla igenom svenskan,har prov imorgon,suck. sen efter det ska jag sova,kanske hörs imorgon.peace

fridas"önskelista" ;)

* tungpiercing - snart skiter jag i vad mina föräldrar säger och går och tar en :D
* mobil - ska få :)
* pengaar - mohaha
* att vi så fort som möjligt bokar resan jennifer!! :D<3
* sommar!

haha lite smått om vad jag önskar mig,intresseklubben antecknar ;)


:)

nu har jag nog bestämt mig,är nästan helt säker på att det blir sony ericsson w 595,fast med ny design altså med blommor som jag visade i inlägget under ;) haha intressant för er,menmen.

godmorgon!

är riktigt trött,me dte har varit riktigt skönt med fyra dagars ledigt,ett litet mini lov kan man säga ;)
just nu sitter jag och äter lite frukost,ska strax fixa mig. eler fixa och fixa,tror jag bara kör på jeans,tröja och uppsatthår,orkar inte fixa mig :P hittade föresten en riktigt söt mobil,vad tycker ni?


12:41

hej bloggen! nu är jag nyduchad,ska strax sminka mig och platta håret sen är jag klar. har varit osminkad typ hela helgen vilket känns väldigt skönt. idag ska jag åka in vääldigt snabbt till ringen,sen ska jag städa,plugga och sånt söndagskit.
men vi hörs senare,PEACE

godnatt!

godnatt nu bloggen,ska snart gå och lägga mig.min kväll spenderandes framför tvn med twisterglass :) hoppas ni haft en galen/lugn och allmänt bra kväll,peace

18:10

usch,mår inte så bra,vet inte varför.kanske valborg fortfarande håller i sig? men det blir iallafall en lugn hemmakväll istället,planerna ändrades.mina föräldrar ska inte vara hemma så det blir faktiskt lite skönt ;) imorgon ska jag försöka dra mig till ngn hm, har hittat ett jätte sött "nattlinne" jag vill ha,sen kanske man kan hitta ngt mer :)
men nu ska jag nog dra mig ner till konsum och köpa ngt till ikväll,pyss! <3

sommar väder!

hej bloggen! igår var jag bara hemma,solade,handlade mat med pappa,och solade lite till. sen på kvällen var jag ute med jennifer,riktigt kul! idag har jag bara legat ute och mosat i solen,det är sånt jäkla fint väder. ikväll ska jag och jennifer kanske ut och träffa lite trevliga grabs,det blir kulkul :) men nu ska jag fortsätta lyssna på musik och sola,pusspuss


(vet att bloggen ser förjävlig ut,har fortfarande ingen mobil,lat som jag är har jag inte fixat det.men snart,då blir dte bilder ska ni se ;) )


1 maj..

hej alla glada,shit vilken valborg jag har haft,verkligen bästa någonsin,gjorde dock bort mig liite för mycket (förlåt simon,matias,tobbe och vad fan ni andra hette) hahaha har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv,och tack jennifer,du gjorde verkligen natten låång och rolig,loovee myy sister!<3 :)
vi får se vad som händer ikväll,mår dock inte så bra efter igår så det blir väl en lugn kväll.
men ni får ha det bra,puss!

RSS 2.0